Przepis zaadaptowany przez Lauren Chambers, SoFreshnSoGreen
Te babeczki z dyni Paleo są satysfakcjonujące, idealnie słodkie i och-takie-miękkie. Są wypełnione pożywnymi składnikami, takimi jak dynia, która jest doskonałym źródłem witaminy A i błonnika pokarmowego, oraz białko kolagenowe , które wspiera zdrową skórę, kości i stawy. Idealny na szybką przekąskę lub deser, będziesz chciał zrobić podwójną porcję tych babeczek i zamrażać je na później – znikną w mgnieniu oka!
Paleo Babeczki Dyniowe Z Białkiem Kolagenowym
https://www.UberZdrowie.com/recipes/paleo/paleo-pumpkin-muffins-w–collagen-protein/
Zacznij od końca: 45 minuty ) Kuloodporne białko kolagenowe w proszku Składniki:
Instrukcje:
- Rozgrzej piekarnik do 375 ºF. Linia a 12 miska muffinowa z wyściółką pergaminową lub tłuszczem z oleju kokosowego.
- W dużej misce lub mikserze połącz dynię, jajka, stopiony olej kokosowy, cukier kokosowy, ekstrakt waniliowy i orzechy masło do pełnego połączenia.
- Dodaj Białko kolagenowe w proszku , mąka kokosowa, cynamon, gałka muszkatołowa, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól morska do mokrych składników i dobrze wymieszać. Na koniec zamieszaj chipsy z ciemnej czekolady.
- Równomiernie wrzuć ciasto do przygotowanych puszek do muffinek.
- Piec w piekarniku przez 20 – 25 minut lub do momentu wyjęcia noża włożonego w środek muffinki czysty.
- Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na około 10 minuty.
- Przechowuj w lodówce do tygodnia.
Służy: 12 muffiny
- Równomiernie wrzuć ciasto do przygotowanych puszek do muffinek.
Zapisz się na kuloodporną listę mailingową i otrzymuj najnowsze wiadomości i aktualizacje!