Przepis na chleb z dyniowego kolagenu i treść dostarczone przez Jordan Pie

Ten obfity, wilgotny, lekko słodki chleb dyniowy zdobędzie Cię za pierwszym razem, gdy go upieksz, i stanie się chlebem, którego pragniesz upiec w kółko. Możesz dodać kilka słodkich dodatków, takich jak posiekana ciemna czekolada, lub zmienić na pikantny bochenek, pomijając słodzik i przyprawy i zamiast tego używając ziół. To taki wszechstronny przepis. Wypróbuj tosty na pyszne śniadanie lub przekąskę. Cieszyć się!

Powiązane: Ketonowe babeczki czekoladowe z kolagenem

Loaf of Pumpkin Collagen Bread

  1. Rozgrzej piekarnik do 160DO. Wyłóż bochenek chleba papierem do pieczenia.
  2. Dodaj wszystkie składniki (zaczynając od ¼ szklanki słodzika) do blendera lub robota kuchennego i blitz do połączenia. Skosztuj mikstury i w razie potrzeby dostosuj słodkość.
  3. Wlać do wyłożonej puszką bochenka i umieścić w piekarniku, aby upiec – 40 minut, lub do złotego koloru i gotować.
  4. Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia (***************************************************) kilka minut przed przeniesieniem do stojaka chłodzącego z drutu.
  5. )

  6. Pokrój i ciesz się masłem lub tostami.

Służy: 12 plastry

Informacje o wartościach odżywczych (1 plasterek):
  • Kalorie: 277
  • Całkowita zawartość tłuszczu: 26. 3g
  • Tłuszcz nasycony: 12. 9g
  • Cholesterol: 95 mg
  • Sód: 155 mg
  • Całkowita zawartość węglowodanów: 4,6 g
  • Błonnik pokarmowy: 2g
  • Cukry ogółem: 1,3 g
  • Białko: 6,8 g
  • Witamina D: 5 mcg
  • Wapń: 36 mg
  • Żelazo: 1 mg
  • Potas: 45 mg